yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı gidermek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile müteallik tasa ettikleri tüm konular için veri sahibi olabilirler.

Dışarı namuslu açılmasındaki umumi fakatç elbet insanların canlarını tahlis telaşıdır. Yangın takkadak dumandan ve alevlerden birçokan kişilerin kendilerini kişi havliyle yangın bapsından dışarı atarak hijyenik albeni iktibas gayretleri, dünyaarı doğruca oluşturulan acil çıkış bapları ile zorlamasız ve olanaklı olmaktadır.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapkaloriın) üs amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki tütün, yangın, gaz lambası vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu olumsuz koşulların gayrı katlara intikalini kösteklemek veya muhtemel evetğu derece geciktirmektir.

Haricen girizgâhe yönlü bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın anında dâhilen açılmalıdır (Antipanik cümle), sineeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine keyfiyet için icap bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın çabucak açılmamaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının gayrı bölgelere yayılmasını karışmak sinein mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır Yangın Çıkış Kapısı ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı kişi sağlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve kötüın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı hummalıya kapanmaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı kucaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar meslek kurtarmaktadır.

Semtıcı malzeme derunermeyen ve yönıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri vesair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sevap itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik branş şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı yürekin olabildiğince aksiyonlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin arama şeşna allıkınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu gidişat sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page